Jako první vyndejte všechny potřebné suroviny na dresing z lednice. Předehřejte troubu na 200°C.
Nakrájejte si bagetku na stejně velké kousky cca 2 x 2 cm. Krutony dejte na plech vyložený pečícím papírem, posypte sušeným česnekem, solí a zakápněte olejem. Na závěr je promíchejte a dejte péct na 10-12 min, dokud krutony nezkřupatí a zezlátnou.
Dresing
Všechny suroviny, které patří do dresingu dejte do mísy a metličkou smíchejte dohromady. Hotový dresing dejte zatím stranou.
Salát
Salát si pořádně opláchněte a dejte odkapat. Poté ho nakrájejte a smíchejte s dresingem a posypejte hoblinkami parmezánu.
Kuřecí prsíčka
Prsíčka pořádně osolte, opepřete a jemně pokapejte olejem z obou stran. Připravená prsa dejte na pánev na středním plameni a smažte je 3-4 minutky z obou stran, dokud nebudou pěkně použkovaná a zlatavá. Maso potom nechte 4 minutky odpočívat mimo pánev např. na talíři nebo prkénku. Potom je nakrájejte na plátky, jako na fotce tohoto receptu, dejte je na salát a nezapomeňte přidat krutonky!