Banana bread znáte už asi každý, já jsem do něj navíc přidala čokoládu a skořici. Banana bread peču ráda, když nám zbydou banány, které už nejsou uplně v kondici.
Ráda si ho balím i ssebou do práce na snídaně nebo ke kávě. Nechala jsem ochutnat už i kolegy a 10 z 10 kolegů doporučuje! 😊

Rychlý banana bread s kousky čokolády
Ingredience
- 2 hrnky hladké mouky
- 3 ks přezrálejších banánů + 1 na dozdobení
- 1 ks vejce
- 1 lžička škořice mleté
- 100 g másla rozpuštěného
- 1 lžička prášku do pečiva
- 0,5 lžičky soli
- 2 lžíce mléka
- 80 g hořké čokolády
- máslo na vymazání formy
Instrukce
- Předehřejte si troubu na 200°C.
- Všechny suroviny pečlivě smíchejte dohromady a vzniklé těsto přelejte do vymazané formy.
- Pečte na 200°C po dobu 30-40 minut do zlatova.
Vyzkoušeli jste tenhle recept?
Dejte mi vědět, jak vám chutnalo! Zanechte mi dole komentář a tagněte mě na instagramu @inkitchenwithzuz a použijte hastag #inkitchenwithzuz.