Rychlý banana bread s kousky čokolády

Banana bread znáte už asi každý, já jsem do něj navíc přidala čokoládu a skořici. Banana bread peču ráda, když nám zbydou banány, které už nejsou uplně v kondici.
Ráda si ho balím i ssebou do práce na snídaně nebo ke kávě. Nechala jsem ochutnat už i kolegy a 10 z 10 kolegů doporučuje! 😊

Rychlý banana bread s kousky čokolády

Čas přípravy 50 minutes

Ingredience

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 3 ks přezrálejších banánů + 1 na dozdobení
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička škořice mleté
  • 100 g másla rozpuštěného
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 0,5 lžičky soli
  • 2 lžíce mléka
  • 80 g hořké čokolády
  • máslo na vymazání formy

Instrukce

  • Předehřejte si troubu na 200°C.
  • Všechny suroviny pečlivě smíchejte dohromady a vzniklé těsto přelejte do vymazané formy.
  • Pečte na 200°C po dobu 30-40 minut do zlatova.

Vyzkoušeli jste tenhle recept?

Dejte mi vědět, jak vám chutnalo! Zanechte mi dole komentář a tagněte mě na instagramu @inkitchenwithzuz a použijte hastag #inkitchenwithzuz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recipe Rating




Zavřít
Cook & Write with ♥️. Eatonomy © Copyright 2020. All rights reserved.
Zavřít